Pages

tirsdag den 11. januar 2011

To verdener

To verdener. Jeg drømmer om en genforening, om at det hele går op og jeg drømmer om én verden.
Jeg savner sammenhold, kærlighed, så vidt som ærlighed. Jeg savner sandheden, jeg savner virkelighedens lykke, bryder mig ikke om løgnen.

Jeg beder til Gud om forladelse, og om lighed, jeg beder ikke om, at vi alle skal være ens, jeg beder bare om, at det skal kunne fungere, at det hele vil faldet i takt.

Jeg forbander krigen, mordere, alle der er skyld i død. Jeg ønsker fred og lykke, og jeg ønsker jalousien og misbilligheden til at forsvinde. Vi skal kunne enes uden, at det skal være skuespil, vi skal kunne stole på hinanden, helt ind til benet. Vi skal alle kunne stole på hinanden.

Jeg elsker livet, jeg holder af dem jeg kender, dem der står mig nær, dem der har stået mig nært. Jeg nyder vindens susen og regnens dryppen, det skaber ro og tryghed når mørket er faldet på.

Jeg siger en masse lige nu, som sikkert for andre ikke giver nogen som helst forståelig mening, jeg vrøvler ud fra mine blandede tanker. Skal jeg indrømme, at jeg vil give alt for at holde fast i en jeg elsker så utrolig højt, en jeg altid vil være der for, eller skal jeg fortie mine følelser? Skal jeg være glad eller deprimeret? Skal det gå mig på, at jeg mister flere og flere, og at jeg er ligglad? De betyder ikke noget længere, jeg ved, at de ikke er ægte, men skulle jeg alligevel holde fast i dem, bare for at have noget? Skal jeg råbe eller hviske? Skal jeg fortælle verden hvad jeg føler? Jeg vrøvler og vrøvler, det hele er meget forvirrende.

4 kommentarer:

 1. Hej Josephine.
  Hvor skriver du altså bare helt vildt godt.
  Kan specielt godt lide dette indslag, det fanger mig og jeg kan genkende mig selv i meget af det du skriver.
  Håber ikke det er sig selv, du skriver om!

  SvarSlet
 2. Hej med dig (-:
  Mange tak!
  Både ja og nej, altså det er ikke mig selv som sådan, ofte tager jeg måske en lille bitte ting fra mit eget liv og udvikler det til noget meget større, så nej det er ikke decideret baseret på mig selv.

  SvarSlet
 3. Hej Josephine!
  Du skriver helt fantastisk, det her stuff er virkelig virkelig godt - Langt bedre end meget af det lort der rent faktisk bliver udgivet.
  Dine ord er utrolig smukke, og jeg kan genkende mig selv i næsten dem alle sammen.
  Keep it up! Dine ord kan give mig tårer i øjnene - både fordi de er så smukke, og fordi de rammer så perfekt i hjertet på én.

  SvarSlet
 4. Hvor er du sød!
  Jeg er meget glad for at høre, at du kan lide det jeg skriver, og, at det ren faktisk gør et indtryk på dig.
  Tak skal du have!

  SvarSlet