Pages

fredag den 6. august 2010

The war has begun

Så er det hele begyndt. Helvedet er brudt løs, og der er ingen til at stoppe det, ikke en levende sjæl. Nu skal I bare høre Kære publikum; I står midt i det, I er vidnerne, om I vil det eller ej. I står nu i midten af et kaos der lige er begyndt, en kamp om evighedens magt, om livets kærlighed. En krig om liv og død. I er fanget, og jeg lover jer for, at det her er ikke noget man slipper nemt fra.

Vi er som vand mod ild, og alligevel som guld mod sølv. Vi er så stærke begge parter, at ingen kan forudse hvor det her vil ende, om det overhovedet nogensinde vil tage en ende. Når vi først er begyndt, er det kun ordenes lidenskab og de usagte ords sviden der brager. Alle kan sige, at noget er sket, at nogen vil blive såret, at det her ikke er godt for nogen som helst, men ingen vil kunne bevise det, for ingen af os siger noget, ikke direkte, det er en skjult krig. Det helder ligger og buldrer under overfladen, hvert et skarpt menneske vil kunne gennemskue hvad der foregår, men så spørger jeg; Hvor mange af disse mennesker findes? Jaa, det er få, meget få. Dog nok til, at noget vil ske. Jeg ved at enkelte af jer ved noget, det er jer som står i midten af det.
I tør ingenting sige, men hvem tør også bryde ind imellem en sulten bjørn og en rassende løves kamp? Jeg forstår jer godt, det her er ikke noget jeg selv ville have vagt at stå i midten af, det er næsten som at erklære sig selv død, inden ulykken er hent.

Solens skygger er borte, mørkets krafter har taget overhånd. Nu er der ingen vej tilbage, der er ingen lille mor her, ingen vil se din skiggelses mørke skygger, nej de er forsvundet sammen med solen lyse stråler. Nu er det dig og mig, ansigt til ansigt, øje til øje. Mand dig op. Hvis hvilket køn du er af. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar